tidigare utställningar

GALLERI HÅFORS TIDIGARE UTSTÄLLNINGAR

Stenskulptur, halmkonst och fria broderier har alla fyllt lokalen.

Det har varit många och väldigt olika utsällningar på GALLERI HÅFORS om vi ser till så väl karaktär som material.  Både Gerlesborgsskolans och Stenebyskolans elever har ställt ut samt andra år deras proffessorer och lärare. Johanna har firat 20 år trogen sitt material - temperamåleri andra har experimenterat vilt och gjort konst med allt från bilvrak till tuggummi och ett år befolkades hela Håfors av mängder av "rondellhundar".


Från 2004-2010 hade vi vad som vi kallade ett sommargalleri med cafe´och bjöd också in till olika musikevent med både internationella och lokala förmågor. Det var en era som tog slut med buller och bång hösten 2010 då beskedet att två nya kraftledningar skulle dras över gården.


Vi tänkte med den osäkerheten som dessa projekt då innebar om. Inga ledningar blev av tack vare ett samlat engagemang från Håfors och andra gårdar i området. Men händelsen gjorde att vi fick se med nya ögon på verksamheten. Upplägget skiftades till att vara en experimenterande plats för utforskande av vår samtid och framför allt av affärsvärlden. Mötet mellan människan, företagande och samhälle har alltid intresserat Johanna . I och med skiftet har ett sommartema varit basen för verksamheten, till exempel WORK/PLAY/REST - balance, Från TIME IS MONEY till TIME IS ART, O-TROLIGA FÖRETAGARE och i år, 2019 genomförde vi EMPATIUPPMANINGEN - 30 KÄNSLOR på 30 DAGAR. Detta har sedan resulterat i böckerna du finner om du klickar på Våra böcker


Till vänster finner du ett par av de tidiga vykorten som var vår marknadsföring 2004-10. Nedan ett exempel på presentation av temat 2018. 


SOMMAREN 2018 - BAZAR mm 

KARI HESTNES och PER SVENDSENs resa till Indien resulterade i en helt nytt företag. Deras vilja att med företagande bidra till utveckling av människor och byar via försäljning av produkter går som ett tema genom all deras verksamhet.


Vernissage med Kari och Per på plats

BAZAR - indiska täcken, kuddar, Karis måleri mm. Allt av hög estetisk kvalite förmedlade med Kari och Pers stora och globala företagarhjärta! Startar med Dela med dig-lunch kl 13, se nedan. Avslutas med...


SAMTAL/INTERVJU, 12, 19, 25 juli (live & online)

O-TROLIGA FÖRETAGARE

Vi får höra Kari och Per, Sara Gårdebäck, PH-balans och Kajsa Arnoldsson, FAB agency beskriva hur deras verksamhet startade, hur de drogs till winwinwin-lösningar och vi får också följa utvecklingen av deras affärsverksamhet till dagens inriktning. Johanna leder samtalet och gläds åt företagsamhet för det 2100-århundradet där Känslor + Trading = SANT! Vilket också är titeln på J:s första bok.


KARI HESTNES och PER SVENDSEN, Grundare av Gody

Platser och människor insprierar dem att göra affärer som är lite mer än bara "business as usual". 


SARA och JOHANNES GÅRDBÄCK, PH-balans

Sara valde en egen väg för sina två företag Ph-balans och Grön Gåva. Hon valde att flytta från Göteborg och fortsätta utvecklingen på en mycket medvetet vald plats - Fisketorp, Bohuslän. Hälsa på alla nivåer med företagande i hembygden. 


KAJSA ARNOLDSSON, AD och partner FAB agency

I vårt arbete har vi idag förmånen att få jobba med kunder som berör oss genom sina verksamheter, Göteborgs Räddningsmission är en sådan bland många - säger Kajsa. Bra kommunikation gör världen lite bättre – lite mer fab!