Sommartema i galleriet

ATELJE´ och UTSTÄLLNING i ett

EN UNIK GALLERIFORM

Sedan 2013 avsätter Johanna ett antal sommarveckor för ett konstprojekt på ett givet tema. Besökare och deltagare blir med-skapare. Kreativitet, mod, öppenhet och delaktighet är bas för en rolig sommar och ett gott liv enligt oss här på Håfors.


TEMA 2020 presenteras på vår Facebook sida


TEMA 2019 

EMPATI UPPMANING - 30 känslor på 30 dagar från boken SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV INIFRÅN OCH UT


Inför boklanseringen på årets bokmässa i Göteborg förberedde Johanna sig genom att dagligen använda de verktyg som ingår i boken. 30 känslor på 30 dagar finns att följa både som video och textinslag på Galleri Håfors facebooksida.  


DELA MED DIG LUNCH

ÖVERASKNINGARNAS SMÖRGÅSBORD 

I linje med vårt familjemotto - att njuta av livet - bjuder vi under sommarveckorna sedan några år tillbaka in till dessa smörgåsbord. 


Galleri Håfors bidrar med en huvudrätt, kaffe/te. Ta med det du har och kom! Det kan vara en melon, en kalvstek, eller vad som helst ätbart. Vi ser fram emot en trevlig stund innan utställningen öppnar och ateljéarbetet drar igång.

O-TROLIGA FÖRETAGARE 

en videoserie inspelad på Galleri Håfors sommaren 2018. För fler videos klicka på Johannas Youtube-kanal

https://www.youtube.com/channel/UCzRDuNEnuUyNP7q9eODe0Rw?view_as=subscriber

TIDIGARE TEMAN:

2018

O-TROLIG FÖRETAGARE

Bilden av företagaren - homo economicus - som en kostymklädd man med ohållbart förhållningssätt till jordens resurser och pengar är en förlegad bild som inte stämmer längre.


DET ÄR DAGS ATT SKAPA NYA BILDER AV FÖRETAGARE!

Hur ser bilden av företagaren ut som är medveten om planetens begränsningar?

Hur ser bilden av företagaren ut som inte konkurrerar utan generöst delar med sig?


O-TROLIGA FÖRTAGAE VILKA ÄR DE? Att tjäna pengar och försörja dig/familjen är en självklar bas för företagande samtidigt som många behöver en djupare anledning för att ta steget? Företagande är också ofta en självutvecklande livsresa. För Johanna och de personer som deltar i intervjuserien O-Troliga företagare var det längtan att bidra till fler, att utvecklas, skapa nytt tillsammans med likasinnade, använda verktyg som verkligen gör skillnad för att ta oss dit vi önskar med mera som drog. Varsågod att ta del av två av många företagarresor. 

2014-2016

Från "TID ÄR PENGAR"  till "TID ÄR KONST"

Ett konstprojekt/performance om inspiration, kreativitet och modet att följa sin passion

Dagens kultur säger - Tid är pengar! Detta bytte vi under några sommarveckor 2014-2016 till Tid är konst. Hur påverkar skiftet tankar, känslor och beteenden i både arbete, lek och vila? Resultatet finns att tillgå i form av föreläsningar och kurser där du får testa detta i ditt liv


2012 - 2013

Work/Play/Rest BALANCE

Vad blev resultatet av detta tema?  ”Leken” i galleriet, utforskandet och kreativiteten födde det jag nu erbjuder i mina andra yrkesroller – ökad medvetenhet och empowerment på alla plan. Se www.newparadigmcoaching.se