Böcker

Sätt färg... FÖRSÄLJNING och SIGNERING/DEDIKERING

För köp direkt av Johanna använd den röda knappen.


Du omdirigeras till newparadigmcoaching.se.

På hemsidan finns från 2020 även föreläsningar, workshops och coachingpaket länkat till bokens verktyg och innehåll. 

BOKA FÖRFATTARTRÄFF

Vill du veta mer om att sätta färg ellerr om att famana de feminina ledarskapet? Du kan boka antingen Johanna och Inger tillsammans eller var för sig för allt från 20 - 90 minuters inspriation. 


för bokning ring Johanna 0702 781179

eller Inger 0768 160155

Famna... FÖRSÄLJNING

För köp använd knappen. Du omdirigeras till newparadigmcoaching.se. Där kan du köpa signerade böcker och paket med båda böckerna till specialpris finns också.

2:a boken 2019

FAMNA FEMININT LEDARSKAP 

en antologi med 17 författare.


Johanna och Inger Wallin har tillsammans skrivit kapitlet - Närsynta i vår egen samtid.

 Antologin har tagit på sig den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet "feminint ledarskap". Ett begrepp som ligger i tiden, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva. I 16 kapitel berättar 17 kvinnor om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. 

SÄTT FÄRG PÅ DITT ARBETSLIV

inifrån och ut

Är du en klok, generös och kreativ person som önskar bidra med mer av dig själv på ett hållbart sätt? Då är detta handboken för dig. Med denna handobk tar du dig runt och igenom en utvecklingssprial för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation.


Dags att omskapa ditt arbetsliv?

Med de handfasta verktygen erbjuds du en rolig och omvälvande resa som belyser just ditt unika sätt att sprida tre viktiga P:n i världen - Passion, Power och Prosperity, eller mer rakt på sak på svenska - Pengar. 

En handbok för mer kreativitet & känsla i jobbet